2020-09-14 1032 浏览
打电话去订鸡时个女侍应态度OK,好细心解答BBQ同黄金脆皮的分别,原来开粉个Apps系冇黄金脆皮鸡,睇相以为佢系BBQ原味鸡,所以搞到上次叫错。好彩打电话多口问一句而个女仔又很细心解释。但攞嘅时候𠮶个四眼仔就非常之怪,多谢都冇句,隔个口罩都见到佢黑口黑面,我比张卡佢嘅时候佢竟然大声话"呢度",乜嘢料啊你?本人同自己讲我绝对唔会同呢啲咁嘅侍应讲多谢唔该等等,必要时甚至要破口大骂以免助长佢哋气焰。以前都去过呢间舖头,𠮶啲后生仔女态度系好差劣,唔通佢哋以为自己帮韩国公司打工就高人一等当自己系𠮶啲经常歧视香港顾客的韩国侍应?今次只黄金脆皮鸡就比较多汁,好食过上一次的原味烧烤,二人份量其实可以够三个人食,总之好食过KFC好多。最重要系啲鸡肉食得出腌料,而且食完之后绝对唔会口渴。老实讲佢嘅份量同KFC系差唔多,亦都食得出佢哋啲油比较健康,只鸡咁多部份最好食系皮。但呢度啲鸡点好食呀比起铜锣湾分店都差几皮,人哋𠮶啲食完之后系再三回味,食咗四次呢种感觉都唔会退色。而且讲态度铜锣湾会比将军澳好得多,都冇兴趣再嚟呢一间

黄金脆皮鸡
黄金脆皮鸡