一个价钱可以食到手摇海鲜又可以食到潮式小食仲可以打埋边炉添🤰🏼🫃包保你食到捧住个肚走🤤去到餐厅拣要咩Plan->拣手摇海鲜要咩味->拣埋火锅汤底味道 就完成了✅我地拣左Plan B系海鲜初体验 $298+1然后有150分钟任食😙手摇海鲜:我地拣咗麻辣味(不过识落得阵麻辣油味,下次我会拣其他味道试下)海鲜份量亦都好多而且够热😋入面有龙虾鱿鱼蚬元贝蔬菜等等☝🏼食完呢个手摇海鲜之后,就可以去熟食区拎野食,熟食区有卤水鹅件,盐焗鸡,炸芋圆球,反沙芋,都好多选择😋之后会上火锅汤底,我地拣左潮汕沙茶锅,汤底略嫌唔够浓~ 不过肉类🥩火锅配料都OK~ 总之点都系会食到劲饱😆饮品都多选择,有汽水,啤酒🍻纸包饮品,仲有自家制冬瓜露&乌梅汁(好解腻又解渴👍🏻):::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨୧:::::::::୨୧:::::::::餐厅名🍽️: 潮州卤汉大饭店 (旺角)地址📍: 旺角弥敦道620-628号琼华中心8楼人均消费💰:$330(连加1)/1人::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨୧:::::::::୨୧:::::::::#hkfoodie#

餐厅名🍽️: 潮州卤汉大饭店 (旺角)
地址📍: 旺角弥敦道620-628号琼华中心8楼
人均消费💰:$330(连加1)/1人
#hkfoodie#eat#hotpot#gathering
#foodholiceatdiary#港女觅食记✨
#food