2018-11-15 421 浏览
秋风起,当然系时候同朋友去食烧肉啦!今次就黎到呢间,熊本日式烧肉食放题!行到热热地饮罐野先!见到呢个包装好似几型所以拎咗!应该冇伏因为荔枝味!果然好饮,如果唔想饮呢个都有其他选择架!like 一like 佢地Facebook 仲会送一个海鲜锅!4个人就有4只龙虾!都几足料架d 海鲜!下面有d奶白色嘅汤几鲜甜主角肉肉黎啦!呢一板系 A5和牛+最尾尾果d鹿儿岛五花肉!见唔见d雪花,好想快d食咗佢地!放大比大家睇!提提大家如果想食埋A5和牛同鹿儿岛五花肉系要+多38蚊升级架!烧啦烧啦又黎多板肉,第唔知几多板肉!正 好多部位可以食,同埋我几钟意佢冇咩点腌d肉,先可以食到肉嘅鲜味,当然都会有 一d d 系腌过!都好味架仲有得烧海鲜!个人特别推介蚝,真心好新鲜又大只,烧完食都觉得口感好丰富好饱满!虾都唔错架!呢个系明太子鸡翼!除咗烧肉仲有其他即食嘅野架例如鱼生!正呀!最最最最最推介甜虾!热食就有芝士炸鸡饭!好味好味,不过觉得有d d 腻 要大家一齐share食先得!仲有炸带子同薯蓉!都好正!炸带子热辣辣!又脆薯蓉加埋个汁几正!最后仲包每人一杯Haagen Dazs 呀!都几低呀!咁多野食!而且食到
A5和牛+鹿儿岛五花肉
A5和牛
烧啦烧啦
一板肉
虾+蚝
呢个系明太子鸡翼!

除咗烧肉仲有其他即食嘅野架例如鱼生!
鱼生
正呀!最最最最最推介甜虾!

芝士炸鸡饭
炸带子+薯蓉
雪糕一杯
最后仲包每人一杯Haagen Dazs 呀!都几低呀!咁多野食!而且食到A5和牛啊⋯⋯正
开心
A5和牛+鹿儿岛五花肉