2018-03-01
今晚又做食肉兽,个肚饱到就来行唔到落楼之前系旺角食过呢间餐厅,原来佐敦都有分店,决定同朋友试下呢间,佐敦分店比旺角分店大好多,坐得舒服d,位够大,食物就同旺角一样一坐低侍应就拎餐前小食来,顺便倒埋蛋!仲有甜蕃薯添,好味我地先叫左一转肉,都系少少地咁叫,唔想浪费,鸡肉好滑,牛肉同鸡翼食得岀无落味精五花腩食落有d爽口,唔会觉得有好多油,牛肉好快就熟,而且好香牛味带子食落去新鲜,平时食开d鳗鱼系好 ‘淋’身,但呢间鳗肉食落去系有咬口烧野又点少得牛脷呢, 我中意烧到好熟生蚝就正常!叫叫下我地都叫左好多野食,食物质素算高,而且新鲜,好食!我地再叫多一转肉,因为越食越上瘾食完烧肉,轮到食熟食啦韩式煎饼好香口,唔错呢个拌饭好好食,有饭蕉!配菜有好多,成个饭都好香麻油味海鲜豆腐辣汤系我最爱,好好饮,只系轻微辣,我饮左2碗,好正烧紧肉期间侍应见我地烧到个煎pan好黑,帮我转左3次煎pan,值得一赞,服务好!
一坐低侍应就拎餐前小食来,顺便倒埋蛋!仲有甜蕃薯添,好味
烧野又点少得牛脷呢, 我中意烧到好熟
生蚝就正常!
叫叫下我地都叫左好多野食,食物质素算高,而且新鲜,好食!
我地再叫多一转肉,因为越食越上瘾
食完烧肉,轮到食熟食啦
韩式煎饼好香口,唔错
呢个拌饭好好食,有饭蕉!配菜有好多,成个饭都好香麻油味
海鲜豆腐辣汤系我最爱,好好饮,只系轻微辣,我饮左2碗,好正