2015-05-20
女士最大既恶梦就系肥!我通常怕肥就会去呢间野度食焗薯,又健康又饱肚又好食~我最中意应该就系三文鱼焗薯,叫餐既话会有个Caesar Salad同餐汤~个日个餐汤系番茄浓汤,饮落口真系好似个名咁有好浓烈既番茄味,好鲜甜~佢加入左酸瓜,令个汤增添酸味更加醒神开胃,仲有好多软淋淋既菜,为个汤加左唔少唔同既口感~只系个汤太稀唔好浓,感觉有好多水份好呃秤Salad既菜清甜多汁,块块都新鲜冲洗,食落完全冇草青味,配埋个烟肉粒就为salad加配咸味,而菜既爽口清脆加埋硬包,就令整个salad出现左唔同既质感~三文鱼加入左香草之后个焗薯唔会出现腥味,佢既鱼香令焗薯更入味~佢有种白色酸酸甜甜既酱,伴软绵绵既薯蓉,令人愈食愈上瘾。而焗薯既外皮就视乎个人喜好决定食唔食埋,食埋加话就食到烤焗薯既烤香味~成个餐冇脂肪咁济,薯仔又可以提供热量,真系女士既首选!
我最中意应该就系三文鱼焗薯,叫餐既话会有个Caesar Salad同餐汤~ 个日个餐汤系番茄浓汤,饮落口真系好似个名咁有好浓烈既番茄味,好鲜甜~佢加入左酸瓜,令个汤增添酸味更加醒神开胃,仲有好多软淋淋既菜,为个汤加左唔少唔同既口感~只系个汤太稀唔好浓,感觉有好多水份好呃秤
成个餐冇脂肪咁济,薯仔又可以提供热量,真系女士既首选!