2016-09-14 698 浏览
新开张的AEON STYLE~开左好多新餐厅~其中一间~就系成日都好多人排的UCC~我同友人~排左差唔多一个钟头先有位~(中间好多人都走左~先咁快有位)~系出面等紧果阵~就紧系睇下有咩好食喇~成个餐牌都系以意粉,三文治同窝夫为主~因为同友人都好饿的关系~所以决定叫以忌廉为主的意粉~务求可以饱D~我叫左烟肉忌廉意粉~意粉几好食~洋葱好甜~虽然烟肉唔系煎到香脆~但胜在份量够哂多~浓郁的忌廉汁~再配上温泉蛋~真系无得输~!友人叫左菠菜三文鱼意粉~试食完~我觉得烟肉忌廉意粉好食D~相比烟肉忌廉意粉~菠菜三文鱼意粉比较淡D~但都系够味的~三文鱼切成粒状~咬落重三文鱼味~甜品叫左~杂莓窝夫~佢系有2个size供客人选择~M/L~我地两个食完个意粉都觉得~可以食到一个L size 的窝夫~窝夫好重蛋味~虽然外层唔系脆脆的~但配雪糕食~一冷一热~完全系完美配搭~唯独美中不足的系~杂莓太酸了~酸到要放弃左佢地~
新开张的AEON STYLE~开左好多新餐厅~

其中一间~就系成日都好多人排的UCC~

我叫左烟肉忌廉意粉~

浓郁的忌廉汁~再配上温泉蛋~真系无得输~!
友人叫左菠菜三文鱼意粉~

试食完~我觉得烟肉忌廉意粉好食D~

相比烟肉忌廉意粉~菠菜三文鱼意粉比较淡D~

但都系够味的~三文鱼切成粒状~咬落重三文鱼味~
甜品叫左~杂莓窝夫~佢系有2个size供客人选择~M/L~

唯独美中不足的系~杂莓太酸了~酸到要放弃左佢地~
2016-09-11