2019-01-16
又到食大闸蟹季节,净食大闸蟹又有点单调,咁岩朋友介绍1间有大闸蟹又有放题既餐厅,同时又可以约埋三五知己吹水聚聚。放题大家都无乱叫架,因为我真系唔想浪费,「咪做大嘥鬼」理念好正确,所以食净、太浪费系要收费。先黎紧系大闸蟹啦!甘香浓郁既蟹膏,一打开蟹盖,就已经渗透出黎,鲜艳既金黄色透露出阵阵油香,肉质鲜甜味道加上蟹膏,令人齿颊留香男朋友仲好好帮我括晒d蟹肉出黎各种刺身应有尽有,象拔蚌鲜甜爽口,油甘鱼油香清爽,北寄贝脆身弹牙,甜虾甘甜幼滑,八爪鱼更加嫩身,一啲都唔会韧亦都有寿司order,每件寿司都系一口份量,岩哂可以多试其他款式呢到既烧烤比较特别,会事先放牛油纸,令肉类无咁容易黏住,令铁板起焦而影响其他烧烤味道牛柳粒嫩滑无渣,粒粒都松软牛舌片脆口弹牙,牛肉味浓郁大虾爽口弹牙,虾头仲隐藏左虾膏马刀贝又大只,又肥美,鲜甜十足泰式生虾就逊色咗啲,虾既质地唔够爽超多甜品,而且味道清甜,唔会过甜,不过令我却步既榴梿甜品有成4、5个饮物柜, 有果汁、汽水、椰汁、酒精饮品,任君选择仲有多款雪糕雪条添食到捧住个肚走, 一餐放题可以满足到个愿望
先黎紧系大闸蟹啦!
肉质鲜甜味道加上蟹膏,令人齿颊留香
男朋友仲好好帮我括晒d蟹肉出黎
牛柳粒嫩滑无渣,粒粒都松软
牛舌片脆口弹牙,牛肉味浓郁
大虾爽口弹牙,虾头仲隐藏左虾膏
马刀贝又大只,又肥美,鲜甜十足
泰式生虾就逊色咗啲,虾既质地唔够爽
超多甜品,而且味道清甜,唔会过甜,不过令我却步既榴梿甜品
仲有多款雪糕雪条添
食到捧住个肚走, 一餐放题可以满足到个愿望