2018-11-12 431 浏览
我地已经唔系第一次食架啦~ 平均半年都会去食一次(*只不过唔系次次都打食评-懒XDD)因为佢既串烧真系好野味嫁!! 特别系孜然粉既味道,佢地呢一定烧物,味道真系控制得好好比大家望下食物既全部种类同价钱先由于下晏就系食得好饱, 呢次唔系叫左好多野食但叫既多数都系黎亲必食钟意食鲭鱼既朋友,真系唔可以错过呢到既盐烧鲭鱼~ 比小小柠檬汁, 表皮要脆,然后就系薄薄一层油脂层,再下一层就会嫩滑多汁既鱼肉一D都唔干身,好好食~ 骨唔算多,次次都食到LAM LAM脷价钱都只不过系$38第一次试既芝士饭团,10分有8分架必食牛舌,我好钟意食牛舌架,觉得呢到烧得岩岩好而且真系好香牛舌本身既味道,值得一赞墨鱼咀。平时好好食架,觉得今晚烧得一般,未收好水重系好湿既口感必食猪仔骨,试过你就知有几正, 烧得恰到好处, 肉够嫩, 味道控制得好~第一次食, 觉得不过不失,无咩特别台湾肠,蒜香味道配孜然味真系好MATCH!!!呢到重有台式饮品架?
我地已经唔系第一次食架啦~ 平均半年都会去食一次

(*只不过唔系次次都打食评-
懒XDD)
比大家望下食物既全部种类同价钱先

由于下晏就系食得好饱, 呢次唔系叫左好多野食
但叫既多数都系黎亲必食

钟意食鲭鱼既朋友,真系唔可以错过呢到既盐烧鲭鱼~

价钱都只不过系$38

第一次试既芝士饭团,10分有8分架

第一次食, 觉得不过不失,无咩特别
台湾肠,蒜香味道配孜然味真系好MATCH!!!

呢到重有台式饮品架?
题外话/补充资料: 呢间小店好多街坊﹑同埋我呢D特意搭车去既支持架 不过个人觉得,当人客太多,小店人手不足,出现漏单既情况就比较多 同埋等待食物既时间就会比平时更加长 但呢D都可以理解既~ 如果大家系周未去,就要预留呢一番耐性啦~ 诚意推介比三五之己想饮返杯,慢慢吉返两串既朋友返呢个地方
2018-11-11
  • 盐烧鲭鱼$38