因为上次自己去完觉得唔错,所以今次就带左好朋友一齐再去食~今次LUNCH TIME去。。超多人的。。需要等位~ 大概十分中有位,都算快GE~我今个WEEK先去过一次,今次再去竟然成个MENU都唔同左。。。呃。。点解会咁突然GE><所以就问个帮我地点餐的店员。。又系上次帮我店餐的店员,所以我就笑笑口问佢系唔系仲有其他MENU,佢就话无,我就再问点解成个MENU四日前同四日后都唔同左仲贵左咁多,唔知系唔系佢英语唔多好定点,佢就答我就只有这个MENU。。。(我其实以然觉得佢唔多有礼貌唔多想答我咁)个炸猪扒三文治餐贵左十几蚊。。个配菜都唔同左。。由奇异果变左做薯条。。。无黎四日,个转变都几大。。但而然都仲系咁好食GE~面包以然都系咁松咁香咁软~~ 但今日块猪扒就无上次咁好,有少许韧~ D薯条好普通,但味道尚可今次我叫左冻咖啡,都系冻绿茶好味D~ 个FRD叫左蘑菇意粉,佢话都唔错,蘑菇味都几香,份量刚刚好~佢觉得D面包几好食,个碟上D牛油就有点马夫~但个冰绿茶就普普通通
因为上次自己去完觉得唔错,所以今次就带左好朋友一齐再去食~

今次我叫左冻咖啡,都系冻绿茶好味D~

但个冰绿茶就普普通通
2011-10-21