2019-08-29
经过见到原来新开两个月到,今晚有幸同老公去食晚饭,两个人不能多选择,佢想食回窝肉,我想食蒜香骨,实在大多小菜选择,新装修环境让人坐得舒适,而且干净企理服务员亦好好服务,不用叫也会自动帮我地换骨碟,可能新开无爆场所有有点宁静,不过迟些必会多人,因为食到热辣辣上枱小菜,如果多人亦好适合好多大枱供应的。因为位置好方便我地,下次附近睇完戏多个选择! 厅四围都可睇到电视,啱晒我地平时无时间睇电视嘅人,可以一路食一路叹。榄菜肉松四季豆 $48热辣辣出晒烟,份量大,食落有镬气调味适中,榄菜嘅咸香好出色,加肉碎同松软四季豆同炒超惹味。蒜香骨 好味指数**** (最高*****) $78超吸金黄香脆但仍保留肉的水份唔会过干,味道腌得够味,再用上蒜粒做到唔辣避风塘的做法煮理,非常惹味,如果送酒应该更佳川辣回锅肉 $68啱晒我老公口味,香辣五花肉炒得爽脆,睇落带肥但食落一点也不腻,红绿尖椒颜色亮丽但都几辣的,不过一齐同食辣又好爽下。烧腩仔 $48选用左五层肉腌得咸香但可能过左一段时间,唔够脆皮但还味道可以的。白饭点少得呢 d𩠌咁好送饭! 价钱合理街坊价 两公婆食左3百零蚊也可以接受。影左Menu比大家参考。
榄菜肉松四季豆 $48
蒜香骨 好味指数**** (最高*****) $78
川辣回锅肉 $68
烧腩仔 $48
白饭点少得呢 d𩠌咁好送饭!