今日公司休息, 所以有时间接女放学, 接完放学个女话有啲肚饿, 咁就行咗去荃湾广场周围行下啦, 行行下行到一半见到一间好得意嘅铁板烧, 就行埋去睇下, 一个套餐都系八十零蚊左右, 见到价钱唔贵, 咁我哋 一家三口加埋我阿妈, 四个人 就行咗入去呢一间 舖头𠮶度食嘢, 啲食物因为系自己整嘅关系, 所以教识囡囡珍惜食物唔好浪费咗啲嘢食, 以食物方便 我哋四个人嗌咗三个set, 分量非常足够, 味道 佢会有份menu教你点样整, 所以食物质素唔差, 食完正餐之后每人加多十蚊就有一个 pancake 放题, 我个女见到非常开心, 因为我个女见到有朱古力酱畀佢加落啲pancake到, 总结 呢间 食店值得一试。最尾埋单350蚊左右
最尾埋单350蚊左右
御好烧