寻晚同太太睇下Open Rice有咩介绍,睇到呢间拉面店,又味噌,又麻辣,好特别,就决定试下呢间啦,去到门口都有啲人排紧队。我同太太都order咗两个「味玉辣麻味噌拉面」,我地都系叫咗「小辣 / 小麻」,另外order咗一份「煎饺」。煎饺先到,味道一般,不过个皮好薄,煎到都脆皮。点知道食完煎饺一阵都未出拉面,可能佢地太忙,未整得切。突然后面枱黎咗两个人同一只导盲犬,只导盲犬好乖,全程瞓喺佢张垫上,冇出声冇骚扰其他人👍👍之后两碗拉面终于到了,我地都唔客气了,首先试咗啖汤,感觉好特别,又系味噌味,又系麻辣味,唔会因为麻辣冇咗味噌味,好正😋。另外个味玉,原来系兰王蛋,蛋黄好红,好味👍

• 味玉辣麻味噌拉面