2019-01-15 275 浏览
同男朋友去左旅旅行,依家先得闲打返食评。本来都想算,但因为真系好食,搞到咁懒既我都忍唔住赞下呢间餐厅!果日系同男朋友拍拖仔去食既,见呢间几多人等,环境又几靓WO,就去禁飞等位。等紧既期间,望下D蛋糕仔,款款都好想试呀!! 好彩都唔使等好耐,15分钟就入得啦!个男服务员又她Nice,好好笑容。 我同男朋友都想食酥皮海鲜汤,就每人都点一个。黎到饮第一啖汤,哗!大赞呀!好浓郁的龙虾味,饮得出落足料去煲!连我男朋友嘴雕都话好好味! 之后我点左西班牙海鲜饭,男朋友就拣左滑蛋吉列猪扒定食。两个主食味道都偏淡,岩哂饮完浓郁酥皮海鲜汤之后食。如果唔系成餐都好浓味。最后食唔落甜品所以无叫到,下次黎一定会试! 整体黎讲,好钟意个环境同服务,D侍应都好nice,食物都唔错,最钟意酥皮海鲜汤,最有惊喜,推介!
同男朋友去左旅旅行,依家先得闲打返食评。