2021-10-30
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽Semi-buffet Dinner-烧牛西冷配红酒烧汁、焗薯饼及时蔬 $228-香煎石班鱼柳配薯蓉、根菜、柠檬牛油汁 $208🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🔼悦品天秀酒店Semi-buffet Dinner 第一次食,又几唔错,装修有情调,椅与枱之间距离隔得远,系舒服嘅用餐时光🔼主菜叫咗烧牛西冷同石班鱼柳,摆盘靓,啱晒相机食先,西冷软腍唔干身,无咩筋位,啖啖肉。 石班鱼柳清新之选,无骨可以放心大口食🔼出面自助沙律吧有一个位系同咗素肉品牌合作,每日有4款以素食为主题嘅小食,我今日食咗素牛肉薄饼、英式炸素肉扒三文治、墨西哥辣素牛肉酱配香脆多士、越式素猪肉碎粉丝😌 口感同味道确实好真,一啲都唔似系假肉😳 另外卖相present 出黎都系吸引,为咗呢个素食吧位,我觉得我会再嚟,而且低碳饮食,食少叽动物产品点都对环境好啲嘛😝🔼同场仲有中、西汤、大量甜品同任食雪糕😚雪糕有好多味,最like 系波萝椰子,波萝味清新香重,同椰子味出奇地夹,系新奇嘅味道🔼埋单4百几
Semi-buffet Dinner
-烧牛西冷配红酒烧汁、焗薯饼及时蔬 $228
-香煎石班鱼柳配薯蓉、根菜、柠檬牛油汁 $208
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
🔼同场仲有中、西汤、大量 甜品同任食雪糕😚雪糕有好多味,最like 系波萝椰子,波萝味清新香重,同椰子味出奇地夹,系新奇嘅味道 🔼埋单4百几