2017-07-02
上个星期日晚,好想食寿司🍣🍱🍙,但又唔想咁贵😌所以又再次嚟到千之寿饭堂食平价寿司🤣,依家越来越多人食,星期日嘅八点半都要等左大半个钟先有位🚶🏼♀️🚶🏼🚶🏼♀️🚶🏼经过前几次嘅经验,知道呢一间野嘅食物抵食夹大件,次次都食唔晒😑,今次两个人就order 得啱啱好!😌😌我哋今次叫咗:火炙寿司盛🔥🍣,有八件都系$96!超级抵食,最近爱上火炙寿司,所有寿司经过火烧一焼,逼出个鲜香味!诚意推介,加上本人唔系甘钟意食三文鱼刺身,始终觉得唔系咁干净,所以烧一烧过🔥🔥,半生熟会比较好,自我感觉安全啲!🤣🤣仲有系软壳蟹沙律$36,已经差唔多系成只软壳蟹上,正!👍🏻💪🏼跟住就系北寄贝同油甘鱼刺身$97,刺身虽然厚,但有啲鱼腥味,冇乜太特别,只属一般。🙈仲有三文鱼籽寿司,三文鱼子太咸同埋寿司紫菜系唔脆的⋯😑而八爪鱼寿司就系衰左系块紫菜度。😅总括嚟讲,呢间千之寿,仍然都系抵食夹大件平价寿之选!适合一大班人来狂食一餐!😂😂🍱🍣🎉
仲有三文鱼籽寿司,三文鱼子太咸同埋寿司紫菜系唔脆的⋯😑
而八爪鱼寿司就系衰左系块紫菜度。😅