我平时好少黎何文田,但朋友系何文田个边收工,所以就顺便系附近揾dinner 食。结果我地就去左地铁站附近间macaroni dessert bar 度食 墙上面既画用色好靓同埋每幅图都好有特色 电子menu 感觉系趋势 haha xd因为我同朋友都好肚饿 所以要左两个set dinner 一齐share 黎食 xd前菜系烟三文鱼沙津烟三文鱼好大片 而已沙津个sauce 真系好合我口味,因为我好怕个d 食到好腻既酱,但呢个一点都唔腻。面包好脆 我建议大家一开始可以唔配汤食左少少先,后尾再配汤一齐食,层次会丰富好多。是日餐汤系蒜蓉忌廉汤焗柚子三文鱼扒我真系从未食过用柚子配三文鱼,所以我同fd 叫左呢个试试,估唔到除左沙津酱之外,原来酸酸既柚子酱同三文鱼都甘夹同甘好食。 必叫!!半熟刺身带子黑松露意大利饭甜品系tiramisu一直都好怕好甜既甜品,但呢个tiramisu甜品既甜度岩岩好。 冻柠水 & 冻柠茶

墙上面既画用色好靓同埋每幅图都好有特色

电子menu 感觉系趋势 haha xd