2024-09-05
今日去开太子附近买东西,天气热又少少肚饿,见到间食酸辣粉既都几多食物选择,佢有张堂食既枱仔,不过咁热♨️,最好都系买个外卖返屋企食。✨招牌酸辣粉🔥🔥🔥(辣度)✨我今次叫左小辣,对我黎讲都系有D劲,不过佢后期就麻哂,食得就好轻松,个粉好滑身,索哂D汁好惹味😋。✨麻辣烫🔥(辣度)✨佢地可以任配食材,好多选择😱,而且每样份量都几多,开头见到以为好辣,原来个汤可以直接饮,DD辣就好爽。特别推介猪肠🤩,够肥够干净,钟意食内脏既一定钟意🐷。✨碗仔翅✨落辣菜脯!落辣菜脯!落辣菜脯!重要的事要讲三次😂。本身个翅系偏甜,个菜脯少少辣少少酸,就更加有风味,唔洗落醋咁寡👍。做得平民嘅小店,味道正正常常,份量大件夹抵食就足够,今次金记小食酸辣粉就系其中之一。讲真味道唔系话咩惊为天人,但系合格有余💯,又食得满足,今次呢间值得推介畀大家!地址:太子汝州街21号英来大厦地下C号舖@金记小食酸辣粉#chillchill_aloye#金记小食酸辣粉#酸辣粉#麻辣烫#碗仔翅#太子美食#平民小店#街坊小店
✨招牌酸辣粉🔥🔥🔥(辣度)✨
✨麻辣烫🔥(辣度)✨