2020-07-07 402 浏览
𓎐𝑯𝑨𝑵𝑫𝑺𓎐要同大家大推呢间良心小店!!首先店员态度服务好好 而且最重要野食好食 佢地其实系一间bar但系妟就会提供野食burger𠮶啲 虽然你都可以妟就就饮酒😂.【软壳蟹牛油果汉堡】w/ 洋葱圈𓄹𓄹 讲左先所有野食都即叫即整 所以要等一阵嘅 首先牛油果用左半个熟得岩岩好 软壳蟹炸到好香脆 包系烘过个种有蒜蓉包感觉 配上特制芝麻酱汁 好matchymatchy~ 洋葱圈可以叫必食 系超脆我食到最后都仲系脆的 而且份量又多 点茄汁食好正.【麻婆Mac & Cheese】呢个好惊喜 我以为会芝士抢晒啲味 点知麻嘅程度超乎我想像 唔食得辣嘅人可能会接受唔到 而且好多芝士拉丝好正 芝士充满咸香 上边仲有成串花椒 只系一定要同朋友share食到最后有啲腻.大推呢间 夜晚饮野应该都几chill~💛
𓎐𝑯𝑨𝑵𝑫𝑺𓎐
【软壳蟹牛油果汉堡】w/ 洋葱圈𓄹𓄹