2011-08-21 6 浏览
11:30am 左右, 跟饿鬼在毫无准备的情况下, 误进此店!!我们都点了$39的午市套餐. 本来以此价格实不应有什么要求, 但系.......套餐1:猪颈肉金边粉--当我一落完单就听到阿姐问厨房有冇猪颈肉已心知不妙, 有咩理由一间越南餐厅一开舖就无猪颈肉. 碗粉嚟咗, 啲猪颈肉白潺潺, 碎湿湿春卷2绦 -- ok咸柠梳打 -- 我以为阿姐落错单, 所以同佢讲我不是要咸柠水WO. 佢话"呢杯咪咸柠梳打law." 我话"杯嘢冇气嫁WO!" 点知佢话"吓, 汽水机出嘅系咁嫁, 我都唔知嫁!" 我即刻知道同佢再讲都side气套餐2:越式炒金边粉 -- 饿鬼话炒到好似湿河咁, 又细碟珍多冰 -- 饿鬼Comment: NO COMMENT, 因为杯嘢无味嫁虽然, 阿姐后来返转头话同我换第二种饮品, 但我已经火火地, 所以----唔洗啦!!! ( 反正我呢世都唔会再嚟)

套餐1:
碗粉嚟咗, 啲猪颈肉白潺潺, 碎湿湿

春卷2绦 -- ok

点知佢话"吓, 汽水机出嘅系咁嫁, 我都唔知嫁!"
我即刻知道同佢再讲都side气

套餐2:

越式炒金边粉 -- 饿鬼话炒到好似湿河咁, 又细碟

2011-08-21