2018-09-23
我 成日都话食市好唔好食,先睇服务环境各样先,直接影响食客口味感觉!计我自己嘅口味,今次系又差又咸又无礼貌的感觉! 话说都食咗几次呢档车仔面虽然唔系大餐厅,只系卖碗面,都唔使咁无礼貌吖?!!! 因为平时买 “𩠌“,贪方便 食饱就买又好落的士咁一般咁早去 买 “𩠌 “都嚟呢度食,今日如常,又系为就脚咁 !又 谂住求其食碗面,唔系为咗要见佢一面平时都系觉得ookk咁,一一般嘅啫,因为我蠢 ,感觉唔到食物方面,边样系佢口中嘅佢 “洒家“ 啰, ! 不过我感受佢耍人就真系几叻,不过胜在好似好多种类,够吸引人,未食就先引起兴趣去拣呀…… 好多时想试下好多款……但系就算真系好肚饿啦, 去到,又食唔落太多, 所以谂住去多几次分开尝试下嗱, 但今次嘅感觉绝对真系最唔良好!嗱,不过皇贵迪,事实归事实,我食就鱼蛋有果皮味都ok,, 猪皮就唔均匀有咸有淡, 反而牛筋无味不过爽,猪肠就……,其它就……用嚟 作为维持生命嘅口味 都系可以嘅 ! 不过d自家辣椒油我口味就觉得都几香,辣到适中, 虽然个通菜嘅腐乳酱冇辣椒我个系非常欣赏但系劲咸, 呢啲都算啦,可以话系见仁见智!应该有人欣赏!话说番我哋今日十
虽然唔系大餐厅,只系卖碗面,都唔使咁无礼貌吖?!!!
因为平时买 “𩠌“,贪方便 食饱就买又好落的士
话说番我哋今日十一点零近12:00去到, 系开始有点人啩,咁我哋吔满足就好自觉 攞钱出嚟 想埋单,我一攞钱出嚟摆喺枱面,唔知系未系枱底标上嚟鬼爪,好无礼貌伸只手,仲要穿过我碗面上面系我前面将我呢103蚊,讲句多谢!子就问都唔问系未找数就伸手抢咗佢,我以为有人连一百蚊都要玩老笠?又因 之前“皇贵猴“食净咗半碗油面,我仲 劝紧佢食多啲 ,佢仲谂紧食唔食多小小,佢就已经一手收咗佢,我都火火地,加埋呢个动作真系反晒感, 我哋由坐低落单食嘢都冇20分钟,见妳地开始好像有点人, 都自动自觉攞钱出嚟想埋单㗎啦,边有人咁冇礼貌㗎,边有舖头咁冇礼貌㗎!系未“孖宝“个样善良得济?
刚去无人果阵,就慌使我地唔食,叫我地座埋边,落咗单就系咁用 动作 洒人走,无礼貌 !!!