2022-09-01 611 浏览
经过见到新餐厅,价钱经济实惠,一于试试~和牛肩胛丼 ($76)一望肩胛肉中间呈微红,一入口肉质软嫩,油花适中,牛肉味浓郁。日本岩手和牛果然唔同!至于鳗鱼牛肉丼($62)既牛肉都香甜好吃,各有特色~ 但如果只能选一款,一定系和牛优胜,值得去试!仲要只系贵十几蚊咋!凉拌菜选左 - 黑松茸鲜菌菇菌味好滋味;蚬肉青瓜爽脆,微辣增胃口~我中意呢度既丼饭有黄色既蛋丝,粉红既子姜,绿色既昆布同葱花,真系好色彩缤纷既日式便当!好睇又好食~所有丼饭+16就可转餐,有小食同饮品,几抵!棒棒炸鸡翼一望金黄色既外皮,一咬发出咯咯声,非常香口酥脆!跟餐三只根本食到唔够喉,我另外再追加左一客,就知道有几正!个黑松茸酱汁味道微酸,可能系有沙律酱,要黎点鸡翼食又系另一番风味。黑蒜浓汤煮蚬一上枱就闻到好香好香!饮埋连汤,蒜味特浓,正呀!乐天芦荟汁真系有粒粒芦荟,甜甜地几好饮~总结: 全部都又平又抵食,好满足!
经过见到新餐厅,价钱经济实惠,一于试试~

和牛肩胛丼 ($76)

和牛肩胛丼

所有丼饭+16就可转餐,有小食同饮品,几抵!

棒棒炸鸡

棒棒炸鸡翼

黑蒜浓汤煮蚬
一上枱就闻到好香好香!饮埋连汤,蒜味特浓,正呀!

乐天芦荟汁
真系有粒粒芦荟,甜甜地几好饮~

总结: 全部都又平又抵食,好满足!
午餐
和牛肩胛丼