Red Lobster 系铜锣湾名店坊开张啦!一听到Red Lobster系香港开分店就即刻叫埋朋友一齐夜晚去试下,晚餐时间都坐满晒人,好彩一早打电话book左位。前菜有最出名既车打芝打松饼,侍应话系新鲜出炉,最好出炉后15分钟内食就最好味,仲可以免费任添!有浓浓既芝味,我同朋友都话要叫多份食😋Red Lobster当然要叫番个龙虾食啦🦞 叫左个1LB 美式蒸活龙虾,会有侍应专人帮你剥虾壳,服务要一赞👍🏻提供几款酱汁点龙虾肉食,热牛油汁配上龙虾肉非常邪恶,香口。之后食左加勒比烤虾,肉眼牛扒配龙虾肉,够晒饱!最后食埋甜品,巨浪朱古力蛋糕🍰最岩打卡影相,底盘有干冰加上热水会有好靓既烟雾,雪糕配埋蛋糕一齐食就最好食!各种野食价钱合理,钟意食海鲜既朋友值得一去,下次要试埋其他野食
Red Lobster 系铜锣湾名店坊开张啦!

车打芝士松饼

巨浪朱古力蛋糕