2016-06-20 781 浏览
山林寿司...故名思义系位于山林道既寿司店XDDDDDD在佐敦接朋友收工,就决定行去山林道睇下有咩好食...行行下发现有间新开既寿司店,作为寿司控既我地毫不犹豫就入去试下喇!好彩时间尚早,唔洗等就入得。我地首先叫左个刺身拼盘,ummmmm....真系好新鲜,我睇住个师傅即叫即切,而且三文鱼腩个厚度真系刚刚好,唔会觉得漏,甜虾又超级弹牙!再叫左海胆同甜虾蟹膏军舰,海胆真系好鲜甜,完全冇腥味,抵赞!而甜虾蟹膏食落有浓浓蟹味...太正了!我忍唔住Encore左...😂仲有灸烧左口鱼裙边寿司、鹅肝寿司,全部入口即溶,真系好好味!讲真,呢间寿司店既野食可以媲美连锁寿司店既质素,但价钱真心超值!$346咋!我同朋友一致决定会再黎食过~~We will be back😂😂
山林寿司...故名思义系位于山林道既寿司店XDDDDDD