等我平反一下先😂 之前我睇完呢度啲评论都唔系好敢去呢间餐厅, 因为话说冷气唔够,同埋枱与枱之间冇隔板。。 本身都惊惊地不过既然book咗就去啦!一入到去冷气完全冇事,有隔板嘅放心,staff都好有礼貌好Nice😌😌讲返啲嘢食先!⭐️超级推介: 炸面包ball加乳酪⭐️本身见到个名已经有啲吸引, 一上到枱侍应就叫我哋一阵摆晒落口即刻食, 唔好咬断佢,如果唔系浪费咗既然有咁得意嘅食法我就试吓啦!个皮炸到好薄,系劲脆嘅!入到口,一咬个下!真系好难形容,有一种好爽嘅感觉!入边原来系冻冰冰,好多液体状嘅yougurt喺入边流出来😳😳 食落原来入边有有啲咬口嘅野😍 妈妈呀 真系好好食!个味道调得好好,有少少酸酸地好开胃😚 好想即刻叫多几牒😂😂 ⭐️chicken tikka⭐️ 叫呢一味𩠌最惊就系鸡肉好鞋,点知佢啲鸡好滑,味道调得啱啱好,用铁板上简直系完美🤣 你睇佢出晒烟真系好吸引! 呢个鸡捞埋薄荷酱同埋少少辣酱一齐食,真系好好食㗎🥰 食完喇前菜个口冻冻地食呢个简直系味雷嘅冲击❤️ ⭐️咖喱花生牛肉⭐️本身都惊啲羊肉有浸”苏”味,点知呢个𩠌又冇㖞!同埋个咖喱味调得好好!劲好食呀食到我哋最后清晒成个咖哩! 😚 由

讲返啲嘢食先!

⭐️超级推介: 炸面包ball加乳酪⭐️

⭐️chicken tikka⭐️

⭐️咖喱花生牛肉⭐️

本身都惊啲羊肉有浸”苏”味,点知呢个𩠌又冇㖞!同埋个咖喱味调得好好!劲好食呀食到我哋最后清晒成个咖哩! 😚 由于太夸张喇,要影俾你地睇真系清晒成兜😂 我自己都估唔到😆😆😆

(之前见到有啲 comment话得唔够肉,可能餐厅改良左,我地今次无问题呀!两个人食,一人起码有四五旧!
P.S. 放心啦我都系食肉兽嚟㗎🤣)

真系清晒咖!睇吓🤣

⭐️薯饼同Naan- 正常 (唔多讲啦)