2015-07-23
逢星期一至三5:30前或9:30后二人同行一人$88。由于订左位所以直接入得。一坐底即order左一堆刺身,上得好快,我觉得啲刺身一般,普普通通唔会话好好食想再叫咁,但不过不失啦。反而啲寿司仲好味,细细粒咁,唔会话食几旧就饱仲可以试多几款,尤其系花之恋同个生八爪鱼寿司😂好好味黎食放题紧系唔饮汽水啦,废事咁快饱所以叫左杯热苹果茶,入边有啲苹果粒粒,感觉好润喉,一路饮都觉得好似食紧我枝苹果味唇膏咁,哈哈。再黎必食既炸物,芝士焗蚝真系无得输👍🏻叫左2 Round😂,仲有焗甜薯,芝士年糕同薯饼我都好钟意食,我地2个人每样叫一客个份量已经够食。串烧叫左烧鸡皮同鸡串,无念过啲鸡皮系咁,细到痴住条签咬唔甩。食左一个钟到已经开始饱,因为真系无停过😂😂11点last order ,临尾叫多转小食同甜品都差不多,反而无叫过啲锅物,因为真系食唔落。9:30~11:30星期三,我地2个埋单包加一总共$299,算平!
食左一个钟到已经开始饱,因为真系无停过😂😂