2006-07-05 25 浏览
住系土瓜湾, 几年前有去开呢度买大饼,窝贴,牛肉包食,后来冇再食呢排见好多人都话好食,又去返呢度食几次始终系大饼,牛肉包最好食, 又平. 佢的面都唔错.我男友都好中意食,又平又好味. 但系!我发觉食完5次会有3次肚痛, 我男友都有肚痛.于是试多几次后,都唔敢再买黎食,就算有时真系好想食,都唔敢!始终肚痛果阵系好辛苦,又要频频上厕所. 而且我记返起,几年前之所以停左唔食都系因为我食完肚痛.见到下面的食家见到有老鼠,更肯定呢间店既卫生唔系咁得, 可能家族式经营既店, 成员又有老一辈的人, 卫生观念都比较差啦. (记得以前个阿伯同埋d店员系用手拎d野食的,而家好少少用个夹)我觉得虽然佢既野系平同埋好味, 但卫生太差既话,又食到人肚痛, 就真系唔系咁好, 希望佢可以改善一下啦.否则有一日出事, 比食环处黎查就好可惜唔知有冇人试过一样食完有肚痛呢?好想知道

呢排见好多人都话好食,又去返呢度食几次

唔知有冇人试过一样食完有肚痛呢?好想知道