2021-07-21 223 浏览
今日同朋友去荃湾行山场,行到夜晚肚饿就食打边炉!打边炉好处就系唔使惊对方唔啱食😍🍲一入座就会拣火锅汤底,可以拣鸳鸯汤底,我哋拣咗一个麻辣同冬阴功汤!麻辣汤仲有鸭血😗而冬阴功汤就偏酸,开头就几好食,但系食食吓就会越嚟越酸🤣我哋出去攞紧豉油返嚟已经上咗个汤底超级快手!牛肉、豚肉、海鲜都系用水机qrcode落单,其他就出面自己攞!自助区有四个大雪柜,选择非常之多,好少见丸类都有十几款!🍲打边炉必食牛柏叶,猪皮,prime牛肉,厨师肠,滑鸡!牛肉虽然系博新啲,但系都算有牛肉味✊🏻依个价位确实ok!🧃🍦饮品都有唔少选择,仲有啤酒添!雪糕种类都好多!仲有甜品自助区!最令人惊喜的位置!有得拎pancake!仲要系有姐姐即场整,仲有焦糖炖蛋!个炖蛋真系超级好食,现场烧㶶啲砂糖,而且炖蛋超级滑同香!今日嘅MVP✨✨总括而言,地方几大,两个人都有4人卡位坐,而且上肉速度都好快!地方干净企理!食得好满足❤️味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻价钱:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻环境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻地理位置:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻回头机会:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻#人总有一饱今餐我最饱!😋📍 马辣台式鸳鸯火锅 (大鸿辉(

🍲
我哋出去攞紧豉油返嚟已经上咗个汤底超级快手!

🍲
打边炉必食
牛柏叶,猪皮,prime牛肉,厨师肠,滑鸡!
牛肉虽然系博新啲,但系都算有牛肉味✊🏻依个价位确实ok!

🧃🍦
饮品都有唔少选择,仲有啤酒添!
雪糕种类都好多!

味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
价钱:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
环境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
地理位置:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
回头机会:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

#人总有一饱今餐我最饱!😋

📍 马辣台式鸳鸯火锅 (大鸿辉(荃湾)中心)
荃湾众安街55号大鸿辉(荃湾)中心8楼

2021-07-12