2022-09-12 141 浏览
突然间想食韩烧,揾到非常就脚嘅兆万有平昌呢间任食嘅韩烧,就同朋友试下😍一坐低就可以自己填想食嘅嘢食,我地拣左大君御膳,食物种类有好多!唔只净系有韩烧嘅肉类,仲有好多熟食可以选择。例如有韩式汤饭、拌饭、面之类。平时韩国餐厅净系叫个汤饭都百几蚊啦。依家任食韩烧再加熟食都只系$218加一。真系超级抵。我同朋友觉得肉类最好食嘅系:辣味烤牛肉、猪颈肉同五花腩。辣味烤牛肉可以配生菜,包住食,牛肉惹味得黎配番生菜,好fresh!猪颈肉同五花腩烧完好香,好好味!泡菜同埋芽菜都好好味!芽菜嘅调味好重麻油味,泡菜好食到要refill左两次😂食到中段,我地叫左水冷面同埋海带汤,清清地可以消一消油腻感。饮品方面,有韩国牌子嘅饮品,韩式柠檬茶唔会太甜。芦荟汁好清爽好解渴。任食韩烧黎讲真系觉得好推介好高质!
任食韩烧黎讲真系觉得好推介好高质!