2020-07-09
我同几个同学都系啲钟意悭钱嘅人,唔系话好平不过真系好抵。我地今次冇食烧烤真系有啲可惜,不过佢个啲饭都好好味,我地每人都叫左个鸡扒蛋包饭,$42野食来之前,又有好多前菜,有泡菜、豆芽、同埋类似腌制过嘅菜,样样都好好味,唔会酸过头,豆芽我地三个都争住食。佢地重送鱼汤,汤好入味,鱼嘅味道都好出,都有饮晒。重点来啦,个鸡扒蛋包饭真系好正!首先,佢有菜,对我呢啲每餐点都要菜嘅人来讲系一件恩物,酱汁都唔会太多太少。第二,佢啲鸡扒好大块,佢真系肉来嘅,冇欺骗我,唔会成旧都系皮,所以可以大大淡食,酱汁都几夹。最正嘅野就系佢嘅蛋包饭,外貌已经有100分,系个啲韩国好兴嘅有扭纹嘅蛋,蛋唔会过熟,一割落去有蛋汁,好正!蛋下面嘅饭系茄汁配饭,里面都有菇啊、菜啊个啲,唔系斋茄汁捞饭,怀疑佢系有炒过,因为佢个饭一啲都唔黏,系我钟意嘅干身,不过唔知点解觉得蛋同饭分开食好味啲😂。最后当然有食晒,实在系又抵又大份,值得一试!蛋包饭:价钱:❤️❤️❤️❤️外貌:❤️❤️❤️❤️❤️味道:❤️❤️❤️❤️CP值:❤️❤️❤️❤️❤️佢地餐厅嘅服务态度都唔错^o^
重点来啦,个鸡扒蛋包饭真系好正!
蛋包饭:
价钱:❤️❤️❤️❤️