2022-10-16 163 浏览
早几日放假,特登去荃湾行吓街,咁多好野食,中午一于去如心既Sushi Raku 鮨乐食饭饭🐷患有选择困难症既我决定先叫个十贯寿司,可以一次试晒十款🤘🏻😎跟住再叫多个吞拿鱼三色丼,啱晒钟意食吞拿鱼嘅我😝十贯寿司方面,无论系鱼类抑或帆立贝、玉子烧等都好新鲜!而且每粒嘅刺身都好厚,饭又唔多,啱晒我呢啲唔太钟意食饭但系又想食下寿司嘅人😝啖啖都系刺身,口感好正啊!而吞拿鱼三色丼更加系满足钟意食吞拿鱼嘅朋友,佢啲吞拿鱼旧旧都好厚,配埋一大碗醋饭,一口接一口咁停唔到😋不得不提,呢两个都系午市嘅定食套餐,唔单止比原价抵食,仲有跟埋沙律同面豉汤!呢个价钱食到呢个质素嘅寿司,好满足😋😋