2018-08-18 51 浏览
手炒黑糖珍珠鲜奶 $30.又一过台湾过江龙系香港立足啦 作为珍珠奶茶既头号fans 又点可以放假唔去朝圣🤣🤣🤣.开正系老虎堂隔离 成条街都系排队既人😂连个实q都口号咁叫 左边老虎堂 右边幸福堂😂可能星期六唔好天 时不时落住大雨 排队同买完等候都唔需要一个钟🤣🤣🤣🤣.今次真系手炒黑糖 摆晒个镬系度话你知杯野点整出黎 而且有得抽下d大竹韱求下姻缘 好可惜姐求到既系下韱😂😂😂.我觉得杯野真系几好饮 可以上到我心目中既top3 黑糖味好香 香过隔离老处堂 卖相都系 劲靓啰😋😋😋冰唔算多 虽然冇得拣甜度但唔会话好甜☺️可能有层奶霜既关系个奶都好厚下 奶味浓郁 奶底都好滑 不过珍珠就唔算好好食 麻麻地我觉得冇乜咬口 但都唔算偏淋 珍珠调整返好d就好好了 但都有黑糖味渗出 好过珍煮丹100倍.Anyway哩间都几好 不过排队真系一次就够🤣我中意隔离老虎堂多d 但唔使排队我系会怂恿朋友去试下♥️.
手炒黑糖珍珠鲜奶 $30
等候时间
60 分钟 (堂食)