2018-10-18 762 浏览
朋友仔突然话想今餐食清淡D 除左食素都冇其他suggestion...俾我见到呢间主打食乔麦面既专门店,表面够晒健康又贴题,最紧要岩我起码日本菜😏入到去先知内有干坤!打开餐牌 先知乔麦面原来分好几种 大乡里唔试都唔知😅最吸睛系唔止净系食乔麦面 竟然仲有刺身、寿司、串烧、陶板烧👀 我已经知我要食乜😏但要靠我把利咀经过一轮牙力涂化下个fd 清淡下餐先,食左先讲!😎头盘先叫个”极上刺身盛合”,七款刺身,卖相冇得输,新鲜到一个点!份量都合理既 正!🤤再追加多个”黑松露鲷鱼薄切”,未试过黑松露配刺身,鱼片切得特薄,晶莹通透,配上黑松露确实好特别👍🏻野饮叫左支盐田手工啤 虽然唔知盐田喺边 味道比较清淡带D花香 易入口既Main course叫咗个”和牛陶板烧”,唔似韩烧,个炉好的色又唔阻订 几得意 有D似小时候玩既”家家酒”😅用陶板烧的和牛 生熟自己控制 最大分别系和牛烧完唔会好似一般明火既炉咁干 超juicy仍然keep 到嫩滑,正!🤤Over all野食正既 仲有呢度既服务员都几好 下次一定再黎 因为仲有好多野未试 下次再黎食清淡D先😂😎

打开餐牌 先知乔麦面原来分好几种 大乡里唔试都唔知😅
最吸睛系唔止净系食乔麦面 竟然仲有刺身寿司、串烧、陶板烧👀 我已经知我要食乜😏但要靠我把利咀经过一轮牙力涂化下个fd 清淡下餐先,食左先讲!😎
野饮叫左支盐田手工啤 虽然唔知盐田喺边
味道比较清淡带D花香 易入口既