2022-10-25 137 浏览
🥚蛋美觉得夏天就到要食雪糕😗 葵广三楼夏天必食邪恶打卡之选❣️澎拜冰火交融雪糕汉堡抵食两𩠌饭😻有样嘢想赞咗先😛呢间小店好贴心有餐具同埋手套拣🤍见到我食到周围都系仲主动问要唔要纸巾🥺呢点好加分因为好为顾客去谂知道扫街好唔方便😿近排疫情严重咗除咗先前一直都有卖嘅雪糕小食之外仲推出左两𩠌饭🥰今次嚟一次过试晒超超超满足🥺🤍.1️⃣❣️雪糕汉堡 - 朱古力味雪糕配棉花糖、焦糖酱(💰$35)🤍真系招牌🫡呢个系两块汉堡包好似飞碟咁整埋一齐👍🏻个边脆脆地🤤出面嘅汉堡包皮系热辣辣🥺入面嘅雪糕馅系超足料❣️咬落去啲朱古力雪糕味浓郁同棉花糖喺口入面又热又冻🥺食落系几幸福🥺个甜度其实都唔会太高👍🏻不过今次冇晒花生碎😿有埋嘅话真系劲爆满足😽2️⃣❣️炸鱼薯条 (💰$55)呢个好有惊喜❣️我想讲一咬落去旧鱼超嫩滑好多肉汁🤍食得出系新鲜货抵赞😋仲要一啲都唔油腻🥰而且成旧都热辣辣个皮好脆🤤薯条我觉得正常水准配埋芝士酱几好食👍🏻3️⃣ ❣️居家抗疫两𩠌饭 - 萝卜炆排骨、卤水鸡翼 (💰$32)新推出嘅居家抗疫餐🤩𩠌菜选择每日唔同但款唔多🤔不过质素颇高🫣鸡翼非常嫩滑卤水汁几浓郁😋萝卜好鲜甜够腍吸晒啲汁正🤤最紧要排骨嘅份量好多好满足🥺呢个价食到咁
🥚蛋美觉得夏天就到要食雪糕😗
葵广三楼夏天必食邪恶打卡之选❣️
澎拜冰火交融雪糕汉堡抵食两𩠌饭😻

2️⃣❣️炸鱼薯条 (💰$55)

新推出嘅居家抗疫餐🤩𩠌菜选择每日唔同但款唔多🤔不过质素颇高🫣鸡翼非常嫩滑卤水汁几浓郁😋萝卜好鲜甜够腍吸晒啲汁正🤤最紧要排骨嘅份量好多好满足🥺呢个价食到咁丰富嘅家常饭𩠌性价比极高❣️

4️⃣雪糕班戟 - 绿茶味配Oreo碎焦糖酱🤍 (💰$35)
呢个个皮偏腍建议大家用匙羹方便啲😛其实都好好食不过俾我拣多次会食招牌汉堡😛因为如果呢个可以坐低食嘅话会方便好多😿
📍Something Cool (葵芳)
葵芳葵富路7号葵涌广场3楼3069室T28号舖
🤍[7/10]
#香港美食 #葵芳美食 #hkfoodie #cafehk #雪糕 #日系 #hkeat #hkig #油麻地 #hongkongfood #美食地图 #斑戟 #852food #hkfoodig #美食推介 #美食分享 #甜品 #轻食 #汉堡 #芝士 #扫街 #香港小店 #薯条 #朱古力 #葵广 #葵广美食 #两𩠌饭 #抗疫日常 #抗疫餐 #蛋美在葵芳