2018-01-05
今天到伊贺吃放题一坐下便送上了一个刺身拼盘 和一部IPAD供我们下单刺身拼盘劲多片鱼生, 我最钟意就系个甜虾, 真系好鲜甜, 一大班FD食岩哂, 因为佢可以再点就会再上!! 比利时五花腩五花腩出去食都系脂肪个PART多过肉个PART, 不过呢间就好D, 肉面积系大D, 食落就冇咁多罪恶感, 辛口海鲜酱猪颈肉因为已经被厨师处理好了, 所以烧好不用点酱已经好够味, 呢个既爽度系一流的, 又冇我想像中咁辣, 海鲜酱既味道又几夹下WO鳗鱼玉子烧鳗鱼玉子烧都系我第一次食, 一开始佢送到上台既时候我地都唔知系咩黎, 原来要放上炉自己烧的, 其实都唔洗咩SKILL, 就咁等佢熟左就食得, D蛋吸收哂鳗鱼既香味, 劲香口劲好味, 原本只系叫左一个, 食到我LUMLUM脷之后叫左每人一个哈哈
一坐下便送上了一个刺身拼盘 和一部IPAD供我们下单
刺身拼盘