2023-04-09 3389 浏览
如果你第一次嚟嘅话,职员会好细心咁教你一啲钓虾嘅秘诀,例如钓虾嘅饵唔可以太大粒,同埋几时系最佳嘅将条虾chok上嚟嘅时间等等😮😮价钱方面:$140/ 1 hr$260/ 2 hr$360/ 3 hr$440/ 4 hr之后每小时$100 另外亦有生日优惠,生日嘅前后三日都可以免费钓虾3小时!😆🎂🎉今次嘅斩获就比较少☹️☹️钓咗两个钟都只系钓到八只虾(可能我哋一开头用啲饵太大粒😅😅)(Meanwhile见到隔离有位仁兄2-5分钟就钓到只,真系好犀利!!!😨😨😨)不过店家都几识做嘅,如图所见,你见佢都送多咗几多冰鲜虾俾我哋🤣🤣🤣所以就算你钓得唔系好多都唔使太担心🤫🤫钓完之后店家会问你白烚定系盐焗~咁就现场所见就多数都系拣盐焗㗎喇😂😂😂你亦可以加钱做奶油虾、黄金虾、或者胡椒虾等等😚😚同时亦都有其他小食选择。想讲佢哋啲虾真系只只都超级大头,同埋真系好多膏😱😱,有几只仲有虾卵~盐焗之后真系好好食!😋😋😋呢个价钱有得食有得玩,都系周末拍拖或者一家大细去玩唔错既选择!😚😚😚

价钱方面:

$140/ 1 hr