2014-10-25 892 浏览
听闻呢度啲蛋包饭好食,特登黎到一试。原来间舖超细,长方形状,只有十几个位。黎到有吉枱,但未执,侍应叫企门口等佢执左先,唔比我地行入去住。点知跟住有熟客到,二话不说自己就走左入去坐,我地鼓噪,侍应好唔客气话就有枱走,唔想等就算数…横掂都黎到,食下啦,最后撘左张大枱,迫到脚都无位摆。叫左两份午餐,三十几蚊,包一杯热饮。惹味沙茶牛肉汤乌冬,汤底的确有沙茶酱味,但偏淡,望落好大碗,但原来系汤多粉少,食完唔饱。芝士火腿蟹柳粟米蛋包饭,饭用左以上食材切粉炒过,再用蛋包成正方形,味道几好,但茄汁十分甜,甜到有啲怪,我估呢样好啱小朋友食。份量大概有一碗饭左右,又系唔饱。热柠宾,特饮加三,香柠味,ok。热柠茶,同样好香柠味,但茶略淡。态度差,又迫,食物一般,暂时应该无下次。

横掂都黎到,食下啦,最后撘左张大枱,迫到脚都无位摆。

叫左两份午餐,三十几蚊,包一杯热饮。
热柠宾,特饮加三,香柠味,ok。
热柠茶,同样好香柠味,但茶略淡。

态度差,又迫,食物一般,暂时应该无下次。

2014-09-02
等候时间
5 分钟 (堂食)