好耐好耐之前听旧同学话e间d寿司都ok,又够平,所以早排记番起,咪同个朋友去试下啦!!坐低无几耐,我先食蟹子沙律寿司,觉得都ok啦,因为系冻,我谂都新鲜??!!之后order三文鱼and蟃鱼,都还可以啦,咁平,都无乜要求啦!过一阵,见到有生鱿鱼片寿司(一片白色只),我碟,哗!....放入口一咬之后发觉....片鱿鱼又腥又臭,仲霉霉地,劲唔掂,当堂吐都吐唔切,仲想呕tim呀!!于是我咪同个侍应反映下lor.佢都好有礼貌咁同我讲话叫d师傅睇睇.过一阵,佢就话俾我听佢d同事试食过,佢话无问题㖞??!!佢话鱿鱼本身系咁ga㖞,仲话可能我食唔惯㖞!!....我听完之后真系火都呀#@*#xyz,我同佢讲我唔会食唔惯生鱿鱼呀,我平时食都唔会咁ga!!但佢依然都系话我食唔惯.我真系想叫佢食下我食过碟睇下有无问题呀!!d食物有问题都唔认,仲要屈我tim!!而我个朋友因为唔想我同人嘈,所以叫我算数,跟住就埋单走喇!!一间咁恐怖咁寿司店,将垃圾都整俾客人食,简直不知所谓,以后有人请都唔去呀!!