2024-06-17
今日嚟到食午餐,这间有好多选择。在门口还是有彩凤雀仔(4个笼)有唔同颜色,好得意!喜欢这间好贴心的有为小朋友准备儿童餐、儿童玩乐区,让家长可以食得轻松一点、小孩子又开心玩游戏!更有Party place, 唔使自己搅又比fastfood更健康选择我哋点了2个假日午餐,转了特饮1. 蒜香蓝青口海鲜炒意粉蒜香味好浓又香,配上鲜鱿鱼、蚬、虾粒、蓝青口,配上彩色椒又靓又爽口,更有清新沙律菜,意粉软硬刚好,好味道2. 香煎比目鱼扒拼洋葱圈伴香辣薯角阿囡同妈妈都钟意食鱼,这个好香炸脆口,比目鱼外脆口鱼肉软滑,香辣薯角内软外脆微微辣粉,更惹味;洋葱圈我好钟意,脆卜卜内面洋葱多汁好味,配上沙律酱,更有配菜(酸椰菜、沙律菜、红萝卜、翠肉瓜、豆角)中和油腻感转特饮1. 橙+青黄柠+蜜糖茶妈妈好钟意,好滋润又香橙同蜜糖味道,更有柠檬香味,配搭得好好😊2. 青柠梳打女儿好钟意,清清爽爽的感觉!冻冻又有气,好解渴!💋
在门口还是有彩凤雀仔(4个笼)有唔同颜色,好得意!
我哋点了2个假日午餐,转了特饮
1. 蒜香蓝青口海鲜炒意粉
2. 香煎比目鱼扒拼洋葱圈伴香辣薯角
转特饮
1. 橙+青黄柠+蜜糖茶
2. 青柠梳打
女儿好钟意,清清爽爽的感觉!冻冻又有气,好解渴!💋