2010-04-05 8 浏览
真系每次出新PIZZA都要试一试, 哈哈上次买o既coupon仲未用完, 好野, 今次可以free一餐$222, 汇丰信用咭优惠!!! 都几抵食~~~北寄贝蟹棒芝麻芝心批, 新pizza, 不过冇我想像中咁好食, 可能北寄贝同蟹棒都太日式, 而且夹落pizza入面好似一d味道都冇.........umm.........好失望!!! 不过芝心批真系好钟意食.............!!! 但可能我钟意食浓味O既PIZZA, LEE个太啖口啦~~~~~~~海皇汤就真系每次饮都咁钟意, 太正啦~ 而且佢系的确鲜味, 不过饮完就有D饱饱地o者.......... 自己order就一定唔会, 因为贵ma, 所以每次order set包埋都觉得好抵!!! 好开心烤鸡田园沙律, 由于我太钟意食salad, 所以基本上全碟我包哂~~~ yeah!!! 味道唔错, 一贯salad味, 而且d酱汁够好, 唔会吝啬, 抵赞~~~!!!烧排骨伴薯格, 几喜出望外嫁, 因为个set只系$222仲有小食+ salad~~~ 而且又系我爱o既ribs tim!!!!!!!!! yummy!!! 仲有薯格, 所以
真系每次出新PIZZA都要试一试, 哈哈

$222, 汇丰信用咭优惠!!! 都几抵食~~~

海皇汤就真系每次饮都咁钟意, 太正啦~

烧排骨伴薯格, 几喜出望外嫁, 因为个set只系$222仲有小食+ salad~~~ 而且又系我爱o既ribs tim!!!!!!!!! yummy!!! 仲有薯格, 所以基本上未食意粉pizza都饱左7成

卡邦尼意粉, 其实系4选1 o既, 不过另外3款都唔太钟意, lee个意粉都唔系the best, 不过set系咁上下啦~ 冇可能样样都10全10美..........但佢o既味道都好好嫁, 而且超级浓味, 最重要系我好钟意食宽面, 佢就系啦~~~

Drinks order左unlimited refill o既汽水, 倾几耐计都唔怕啦~~~

overall lee个set我好满意, 因为2个人食真系好full, 要take away tim呀............但若果专门去试lee个新pizza就会有d失望~~~~
yummy汤
意粉~~~四选一