三个师奶(我.妈咪.阿姨)去shopping,一个想买鞋,一个想买衫,我就无咩特别想买行来行去都无咩收获,又累又饿,系时候揾食,阿姨提议去foodcourt可以有多d选择好在系闲日下午茶时段,唔太多人,唔使霸位,可以大家一齐揾食,行左一圈,妈咪.阿姨都十五.十六唔知食咩好,我就决定食炒粉丝,佢地见我食呢度先下决定都食呢度,佢地就买左个人参鸡粥大家一齐食炒粉丝~众多粉面中最爱粉丝,由其是韩国粉丝,好钟意佢的质感,呢度的都炒得唔错,有质感,但应是大量炒定,即食都系涷涷的,而且配料应不是一起炒,只是放在粉丝上,不过食味都ok的人参鸡粥~好大的一锅,有成只鸡,不过只鸡都几鞋,同意下面所讲,的确无咩参味,特登拿支人参来食,都食到有淡淡的甘味,不过粥就无...但算啦,几十蚊有一大锅粥仲有成只鸡配埋泡菜饮品,系咁上下啦大家都食到好饱,师奶们再行下citysuper,估唔到收获甚丰,又话买鞋买衫!!结果买左一大堆食物.....