2020-01-19 408 浏览
怀旧牛腩▶️HKD12卤水猪大肠▶️HKD12秘制辣鱿鱼 ▶️HKD12咖哩鱼蛋▶️HKD9面类▶️HKD8-10之前呢间舖头比人掟爆玻璃果阵已经想嚟帮衬,但果阵刚好截左单😢,前排经过终于可以嚟罚下佢。话说呢间车仔面系秀茂坪开,果阵已经好受欢迎,不过因为拆楼至到九龙湾重开!我叫左河粉加牛腩汁,我要先赞下佢个牛腩汁,非常浓牛味同辣味,入面好似落左D花生酱咁,所以浓味得嚟又同其他味道系夹!佢可能带少少辣油咁,但主要系有阵香味,而唔会话好辣。另外佢4款比较出名既𩠌。牛腩整得唔错,虽然未煮到去猪软骨果种程度,但食落都腍,不过本身唔系好有味,要浸系汤度,配埋腩汁就好味😋!猪大肠卤水味,食落都几腍,但仲有少少腥味,总体上都OK!我觉得鱿鱼同鱼蛋就几高质,鱿鱼食落几爽口,加埋少少辣味,食落都好过瘾🥰。鱼蛋好食系因为佢果阵味系大家食开既咖啡鱼蛋味,鱼蛋系鱼肉加少少粉,一放入口先有微微既咖哩香料味,紧接既系少少辣味,而辣味唔会系口腔停留好耐,只会系一阵间,所以食左一粒就想食埋另一粒!我觉得佢呢度份量都几大碗,质素方面都唔错,$53就有咁大碗,真系食得饱!另外,叫够$50仲免费送杯荳浆,真几抵!系九龙湾就不妨去试试
怀旧牛腩▶️HKD12
卤水猪大肠▶️HKD12
秘制辣鱿鱼 ▶️HKD12
咖哩鱼蛋▶️HKD9
面类▶️HKD8-10

我觉得佢呢度份量都几大碗,质素方面都唔错,$53就有咁大碗,真系食得饱!另外,叫够$50仲免费送杯荳浆,真几抵!系九龙湾就不妨去试试啦!