2020-01-04
我好钟意食辣野嘅,平时冇机会返大陆食,都会系香港搜罗下有冇够辣够正宗够好味嘅辣野呢间野开咗好多间分店,但系呢,质素真系不敢苛同本身想食烤鱼,8点几佢竟然可以话卖晒咁唯有食其他啦叫咗个前菜木耳,两杯野饮,半份小龙虾,同一个香辣锅两份主菜我都系非常之唔满意有返过大陆食辣野食小龙虾嘅朋友都知道,靓同多人推介嘅餐厅,人地都会洗好晒虾头虾肠,仲同你界开虾壳烹调呢份迷你份量$188小龙虾,份量连人地一半都冇味道亦非常之唔入味最重要系佢冇界开虾壳,小龙虾系好硬身,我地用口咬开都觉得辛苦而且咬开都食唔到D咩虾肉想系香港试小龙虾嘅朋友真系可以悭返几旧水麻辣香锅,我地特登叫晒大辣都系唔够辣,D肥肠唔太新鲜,牛肉又好UN难嚼菜果D就普普通通啦,一份料大约30几40,我地都差唔多叫咗7~8份配菜上到嚟就如图得咁多,成个香锅咁就盛惠$300抵唔抵食你自己谂下另外仲要叫返两碗$12嘅迷你饭SIP下牙罅是日我同一位朋友,2个人食,就食呢2碟野,一细份木耳同两杯野饮咁都700几蚊喇,真系唔知自己食咗D乜
都会系香港搜罗下有冇够辣够正宗够好味嘅辣野
呢间野开咗好多间分店,但系呢,质素真系不敢苛同
本身想食烤鱼,8点几佢竟然可以话卖晒
咁唯有食其他啦
叫咗个前菜木耳,两杯野饮,半份小龙虾,同一个香辣锅
两份主菜我都系非常之唔满意
有返过大陆食辣野食小龙虾嘅朋友都知道,
呢份迷你份量$188小龙虾,份量连人地一半都冇
味道亦非常之唔入味
而且咬开都食唔到D咩虾肉
想系香港试小龙虾嘅朋友真系可以悭返几旧水
上到嚟就如图得咁多,
成个香锅咁就盛惠$300
抵唔抵食你自己谂下