2021-07-08 389 浏览
今日心思思想食酸辣野 见到我屋企附近呢间新加坡菜好似几多人食 点知入到去伏到不得了唔好意思食完先想写食评 所以啲图都系食到一半影 但因为真系太难食 所以忍唔住首先系呢个海南鸡饭 算系不过不失 但系$102我expect佢起码比啲好少少嘅鸡我但系结果佢收咁贵 啲鸡又冇鸡味 个油饭又鬼死咁干 如果佢收$70我觉得成件事就合理晒跟住到呢个套餐加$10嘅无骨凤爪 一食落去全部都系蒜味 完全食唔到无骨凤爪应该有嘅酸辣同埋惹味嘅感觉 净系觉得食完个口好臭去到最离谱呢个酸汤鱼肉米线 真系过分到呢 首先啲米线完全未煮熟 好似食紧煮左4分钟嘅意粉咁样 最过分嘅系我食咗一半佢都仲有咁多油喺度 又唔酸又唔辣剩系得油 想点好啦食到成口油 想拎张纸巾抹下咀 点知呢间野收+1服务费 仲要美其名支持环保冇纸巾俾我真系永远唔会再帮衬

海南鸡饭

无骨凤爪