落雨湿湿 最好就系揾靓既cafe打卡 不过同个唔饮咖啡既朋友一齐 最后我地决定去饮茶!一样有得打卡😆😆地方都几方便 油麻地站行几分钟 算系兆万对面个头 食完去行下街都好近上到去 好正 成个店都系b duck !超柡本 连去洗手间既沿路都有 成个人都开心d呀😃而食物真系估佢唔到 除左有点心之外重有车仔面食~不过我地2个女仔唔太饿 又主要黎系打卡㖞🤣 所以都系嗌返点心食虾饺皇估唔到$28既虾饺都做到皮簿馅靓!虾够爽之余个皮完全唔厚 当然重有好可爱既b duck仔😍咖喱鱿鱼🦑都几大碟 唔似得出面得个3,4块 咖喱都入味 最惊喜系个底有我最爱既芋头 吸晒D汁好鬼正炸云吞同我想像有少少出入 觉得佢反而似炸韭菜饺😂炸到超脆 点返个甜酸汁好开胃唐生菜🥬正常野 纯粹想食个菜🤪流沙奶皇包真流心 又睇得又食得!炸馒头又一样卜卜脆之选 我不嬲都觉得炸馒头系平民美食 点炼奶真系一流估唔到装饰咁用心既打卡餐厅🍴食物有质素之余价钱唔算够 2个人食到饱都系$100@ 应该系少有可以翻食既打卡舖头👍🏻👍🏻
虾饺皇
咖喱鱿鱼🦑
炸云吞
唐生菜🥬
正常野 纯粹想食个菜🤪
流沙奶皇包
真流心 又睇得又食得!
炸馒头