太子站D出口一出嚟行几步就到装潢非常漂亮,走轻奢风,非常适合一班姐妹来吃饭打卡。餐厅不算大但有好多客人,建议要提早预约。我哋平日19:30左右walk In 要等30分钟左右。Dinner Set价钱$108 起,非常抵食我哋拣咗两个dinner set,再加小食和甜品套餐包了餐汤或沙律我们加配了法式蟹肉龙虾汤+$38见附近的客人都加配了龙虾汤所以都加了,果然非常鲜味!内有蟹肉口感丰富。沙律就正常发挥小食追加了酥炸吉列生蚝(4只)+$28呢个非常值得加!价钱不贵。即时炸起所以非常香脆,蚝肉都几大只,很鲜甜!追加意式白酒煮蚬 +$38.0白酒味几浓郁,配埋红椒黄椒几特别。蚬都几大只,份量不算多,做小食刚刚好。红酒汁烩牛胸腹肉意大利饭$118牛胸腹肉非常腍身亦好入味!酱汁份量同浓度多啱啱好,少少creamy不会腻。红酒汁配菇同牛胸腹肉味道好夹,份量好足够,两个人share刚刚好。德国脆皮咸猪手$198非常贴心,已经切好咗,基本上完全唔需要自己再切。脆皮非常香脆好似食紧零食咁。猪肉超级腍!而且味道唔会过咸,肥瘦适中。连配菜的车厘茄和薯仔都烤得好好味自家制蛋糕(伯爵茶卷蛋 )+$38.0等位果

太子站D出口一出嚟行几步就到
装潢非常漂亮,走轻奢风,非常适合一班姐妹来吃饭打卡。

Dinner Set价钱$108 起,非常抵食
我哋拣咗两个dinner set,再加小食和甜品
套餐包了餐汤或沙律

红酒汁烩牛胸腹肉意大利饭$118

德国脆皮咸猪手$198
连配菜的车厘茄和薯仔都烤得好好味

自家制蛋糕(伯爵茶卷蛋 )+$38.0
等位果时喺门口蛋糕柜见到卷蛋非常吸引所以就决定要加。份量都几大,选用日本Narizuka伯爵茶,伯爵茶味好出,带出清新的感觉。忌廉好creamy,入面仲有麻糬,非常烟靭有口感!
呢度嘅甜品又靓又好食一定要加!

开心果麻糬提拉米苏 +$48.8
呢款系店员推介的,话新味道出咗两日,所以menu未有。
开心果口味清新独特,面头仲有开心果碎粒粒,几有口感。
Tiramisu有咖啡手指饼内馅,入面同样有麻糬带出口感。

餐饮配冻柠檬茶+冻柠檬柚子蜂蜜