2019-09-18 73 浏览
食BBQ韩烧最怕大油烟,又坐得迫同嘈,食到周身吾舒服。黎新麻蒲bbq就完成无呢个问题,因为呢度楼底够高,抽风强劲,环境干净企理。一坐底,店员就二话不说放底四五碟前菜。青瓜丝切得幼,加上少少韩式辣酱,就咁食或衬烧肉食都得。呢度当然有泡菜。虽然吾知系咪自家制,但味道真系几好食。小小辣,小小酸,白菜爽脆有口感。呢度个炉望落好干净。烧到咁上下或者食哂d蛋,店员仲会主动更换。d蛋加埋泡菜好有韩国既感觉。d蛋都有蛋味,吾会话淡到无味咁。吾洗10分钟,主角就到场,系夏日限定既牛肉三食套餐。虽然写话2人用,但我觉得份量不少,细食既朋友应该3人用都无问题。牛肉一睇就知系高质货,因为有雪花纹理,而且呈深粉红色。除左牛肉,个三食套餐仲包埋d菇同瓜,吾洗另外叫,够细心。虽然菇同瓜都系配菜,但都吾系"行货"。牛肉更加吾洗多讲,肉质鲜嫩,牛肉味浓,特别系牛仔骨。我地有几旧烧得耐左d,都吾觉好韧。呢个三食套餐盛惠$488,比散叫好平五十几蚊,酷牛既朋友,可以一试。呢度仲有好多套餐可拣。

一坐底,店员就二话不说放底四五碟前菜。
青瓜丝切得幼,加上少少韩式辣酱,就咁食或衬烧肉食都得。

吾洗10分钟,主角就到场,系夏日限定既牛肉三食套餐。

牛肉一睇就知系高质货,因为有雪花纹理,而且呈深粉红色。

除左牛肉,个三食套餐仲包埋d菇同瓜,吾洗另外叫,够细心。

虽然菇同瓜都系配菜,但都吾系"行货"。

呢度仲有好多套餐可拣。