2012-09-25
不嬲呢度贪佢够静, 唔知系唔系近中秋, 多人做节, 特别多人, 特别嘈今日不过唔紧要啦. 讲过, 平平地, 正正常, 呢度真系唔错今日全力去叫佢D特价野先, 先黎半只炸子鸡皮不太脆, 可以做得好D, 只鸡有点儿瘦同细, 冇咩鸡香鲍汁金钱扣花胶花胶唔讲, 预料中的大细, 预料中的味道, 要讲的是鲍汁金钱, 即系炆冬菇, 真系好想知, 点解依家D冬菇大只到咁O既地步, 差D切开4份都慊佢大得滞, 仲要系冇冬菇味!凉瓜枝竹炆头腩呢个头腩就系一般, 反而凉瓜味道上我有惊喜, 佢唔似一般地方出水出到冇晒味, 佢仲有好重的凉瓜味但败笔是凉瓜太林, 完全唔爽, 本人喜欢爽的, 但整体味道也不错大青斑两味斑片太鞋.....味道..... 唔浓唔淡, 就系令人不能印象深马拉盏通菜龙须唔洗讲野成个送, 睇个名就知, 而龙须即系鱿鱼须 ( 完全唔知点解系龙)例汤呢度D例汤几得架都埋单每位约 HKD150咁O既环境, 咁O既服务, 咁O既质素, 满意丫
不过唔紧要啦. 讲过, 平平地, 正正常, 呢度真系唔错
今日全力去叫佢D特价野先, 先黎半只炸子鸡
皮不太脆, 可以做得好D, 只鸡有点儿瘦同细, 冇咩鸡香 鲍汁金钱扣花胶
真系好想知, 点解依家D冬菇大只到咁O既地步, 差D切开4份都慊佢大得滞, 仲要系冇冬菇味! 凉瓜枝竹炆头腩
但败笔是凉瓜太林, 完全唔爽, 本人喜欢爽的, 但整体味道也不错 大青斑两味
斑片太鞋.....味道..... 唔浓唔淡, 就系令人不能印象深 马拉盏通菜龙须
唔洗讲野成个送, 睇个名就知, 而龙须即系鱿鱼须 ( 完全唔知点解系龙) 例汤
呢度D例汤几得架都 埋单每位约 HKD150
咁O既环境, 咁O既服务, 咁O既质素, 满意丫