餐盒设计十分贴心 手揪纸盒有铁钩吊住 路洗晒多个胶袋 够晒环保 拎起都好方便💯 小店只做外卖 岩晒湾仔上班族👩🏼‍💼 叉烧可以配纤形藜麦饭、有机沙律菜、珍珠有机菜饭 另外亦可以用优惠价追加美颜汤、蔬菜或养生特饮等 食正重视健康嘅OL口味~大推橘机叉烧配有机沙律菜($55) ‼️估唔到咁衬😍 橘机汁真系食到橙香 味道清新 沙律菜都落左意大利黑醋 两只汁夹埋 味道够晒fresh 叉烧份量好多 切做一粒粒 又健康又好食😋太郎美颜汤 +$28 十分足料嘅虫草花鸡汤 见到成只鸡脚同猪展🥰 清甜 感觉几润肺饮品有雪梨茶、桂圆红枣茶同洛神花茶 桂圆红枣茶+$15 值得一赞完全冇落糖 饮到好香桂圆味 抵饮‼️