跟朋友相约去打个边炉🍲,如常地我早咗15分钟到达,店内男服务员友善地问我约咗几多点,之后他叫我等一阵。两分钟后,佢再次打开门请我入去,我同佢讲我未够钟,朋友又未到齐,唔想起钟住。谁不知,佢笑住口同我讲,唔想我喺门口咁惨企喺度等,虽然客多,但都畀我入座先,可以等到够钟先至开始计,态度非常友善。😄已经好耐冇试过有咁好服务态度嘅服务员🥺,去亲食放题、打边炉,多数服务态度都系敷衍,黑口黑面😒,唔多想应你🙈🙉,但呢间店里面嘅所有服务员都好积极友善👍🏻,服务态度好正面,令大家都食得好开心,而且好细心收拾,畀个like佢哋👍🏻😘 请继续保持友善嘅态度待客,多谢你唔驶我企喺度等。🙏🏻另外每次要求多一锅鸡煲,佢都会全锅换咗佢,非常卫生👍🏻
另外每次要求多一锅鸡煲,佢都会全锅换咗佢,非常卫生👍🏻