2018-12-22 498 浏览
人生于世上有几多个知己,多少友谊能长存 。我同一位朋友认识咗十二年, 喺呢个 12th anniversary 咁 special 嘅 moment, 搞搞新意思庆祝一下,于昰就去咗一间好相熟嘅饼店, special order 一个 特制嘅 cheesecake 庆祝一下。 友谊就系要庆祝嘅。Special order嘅呢一个 cheese cake, 系属于 New York cheesecake嘅味道, 呢一个 cheesecake 味道好有水卒,芝士味道好浓香,食落又幼滑,好好味, 食落口就感觉唔系行货,而且好有 home made feel, 食完之后我同我朋友都感觉到好开心。友谊万岁。

友谊万岁。
外卖自取